Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné spoločenské hry
Small Foot Stolní kulečník mini
Pridané: 13. septembra 2023
(naposledy upravené 13. septembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Relativne kompaktny, ale nekvalitne prevedenie. Jedna cast odpadavala uz pri rozbaleni. Museli sme ju prilepit. Taga trochu kratke.
BeerCup Jackpot, súprava vreciek na Cornhole, naplnené plastovým granulátom, 15 × 15 cm, 400 g, súprava 8 kusov
- Hádžu sa perfektne!
- Žiadny problém.
Výborný pomer cena, kvalita. Vrelo odporúčam začínajúcim nadšencom žonglovanie. Kvalita tanierov nie je 100%, ale ako píšem, na začiatok sú skvelé. Ja osobne mám niekoľko sád.
- Výborná hra pre deti
Prišiel poškodený tovar a nikto z obchodu nereaguje na reklamáciu, hoci keď sa týkalo platby tak reakcia bola okamžitá. Asi keď už je zaplatené, tak komunikácia končí.
- Farebnosť
Kvalitné, drevené kolky krásnych farieb.
- Pekný design
- Nie je to vhodné ako prvá tenisová súprava
- Loptička je ťažká, tvrdá a vôbec sa neodráža pri dopade na zem
Tovar budem musieť vrátiť. Pre malé dieťa, ako uvádzajú od 4 rokov, je tento set takmer nepoužiteľný. Ak dieťa nezachytí loptičku hneď už sa neodrazí a hra končí. Ma krásny design, ale nie veľmi kvalitene prevedenie. Design 100% efektivita 0%. Lepší je ping pong alebo soft tenis.
- Trochu prehnaná cena za pár kusov plastu...
Toto je taká dobrá zábavka a pritom to nezaberie miesto, takže si to môžete zobrať aj na dovolenku. Paráda.
- Veľmi zábavná hra.
- osvedčená kvalita
- dobrá do ruky
- vidno na nej všetko
Biela farba je klasická pre loptičky, ale keďže semiš občas pri dopadoch nachytá smietky, tak na bielej to dosť vidno. Ale inak odporúčam.
- dobrý dizajn
- kvalitné ušitie
- keďže je čierna, vidieť na nej všetko, čo sa na ňu nalepí
- menej ju vidno na tmavom pozadí
Kvalitná loptička. Ak z nejakého dôvodu chcete tmavú, tak toto je dobrá voľba.
- najlepšie viditeľná farba z ponuky
- pekný dizajn
- kvalitné ušitie
Mám všetky farby týchto loptičiek a napodiv tieto modré najlepšie vidieť, čiže som si ich kúpil najviac. Kto chce beanbag, kľudne môže siahnuť po tomto.
- dobrá veľkosť
- pekná farba
- dobre vidieť na svetlom pozadí
- kvalitné ušitie
Ak si chcete kúpiť tieto loptičky, tak stredná veľkosť je najlepšia, tie malé sú príliš malé. Odporúčam.
Dobrá zábava s deťmi
- Dostal som co som cakal
- Ziadne
- ešte som ho nepoužil - prázdniny sú pred dverami
Ok
Objavila to dcéra pre môjho šikovného 5-ročného vnuka. Výhody: môže to hrať ľubovoľný počet hráčov, pre všetky vekové kategórie, cibrí pamäť, motoriku. Krásna hra, ťažko zničiteľná. V rodine už máme 3 (zatiaľ).
Zobrazujem 81 - 100 zo 448 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...23 Ďalšie »